Nya Apple Watch kan komma att bli försenad

Enligt en rapport från Nikkei Asia har Apple problem med produktionen och nästa generations smartklocka från Apple kan bli försenad

Apple Watch Series 7 ryktas få en ny design som ska efterlikna det som vi först såg på iPad Pro och nu senast på iPhone 12-serien. Detta verkar ha ställt till det i produktionsflödet för Apple.

Det är de nya produktionsflödena som inte kan leverera helt upp till Apples höga standard. Med allt från nya verktyg för tillverkning av höljet till att få komponenterna på plats verkar vara en större utmaning än väntat, anställda som jobbar i fabrikerna har haft svårt att montera klockorna. Enligt Nikkei har man tillfälligt stoppat produktionen för att kunna lösa de problem som uppstått.

Ett annat rykte från Bloomberg påstår att klockorna kommer att presenteras vid eventet i mitten på september men att både tillgången kan vara begränsad och att det kan komma att bli längre leveranstider.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Nikkei Asia, Bloomberg. Bild: Jon Prosser

Skriven av Anders Johansson

På fredag kommer många av oss att äntligen att få klämma på våra nya iPhone 13. Men vad får vi egentligen för våra gamla modeller som blir över?

För alla med en Apple Watch Series 3 eller nyare är det dags att uppdatera sin klocka och dessa nyheter har tillkommit.

iOS 15 och iPadOS 15 släpps idag vid 19:00 så nu är det snart dags att uppdatera och testa på de nya funktionerna.

När iPad mini presenterades under eventet blev den snabbt en snackis och många utryckte sitt intresse vilket nu verkar visa sig på leveranstiderna.

En ny funktion som presenterades med iOS 15 var att man skulle kunna hitta vart man lagt sina AirPods utan att behöva vara nära dem.

Eventet är över och allt fler saker om de nya telefonerna och klockorna har dykt upp till ytan.