Fyra nya iPhone-modeller dyker upp hos FCC

Apple ger iPhone 12-modellerna en "legacy" märkning och listar fyra osläppta iPhone-modeller med ny MagSafe-laddare hos FCC.

Det är i en ansökan till amerikanska motsvarigheten till Post och Telestyrelsen, FCC man hittat fyra nya iPhone-modeller.
Den nya ansökan avslöjar inga detaljer om en eventuell uppdatering av ‌MagSafe‌-laddaren, i stället innehåller ansökan uppdaterad information om testning baserad på ny utrustning.

I ansökan listar Apple fyra "New Phone"-artiklar samtidigt som de listar A2176, A2172, A2341 och A2342, vilket motsvarar iPhone 12 mini, ‌iPhone 12‌, iPhone 12 Pro och iPhone 12 Pro Max som "legacy" enheter.
Det var tidigare under sommaren som Apple registrerade fyra nya iPhone-modeller hos EEC, vilket gav oss modellnummer för de kommande iPhone-modellerna. Den nya ansökan till FCC innehåller dock inga modellnummer för "New Phone", vilket gör det lite svårare att göra en koppling mellan FCC-ansökan och EEC.

Något som ryktats för iPhone 13 är att Apple ska förbättra styrkan hos MagSafe-magneterna på baksidan av de nya iPhone-modellerna. Även om ansökan inte bekräftar det kan Apple ha behövt testa laddaren på nytt för att säkerställa att de uppfyller FCC-reglerna på de nya telefonerna, med tanke på deras starkare ‌MagSafe‌-system.

Apple förväntas att hålla ett digitalt event nästa vecka tisdagen den 14 september, där vi kommer att få se iPhone 13‌ samt Apple Watch Series 7.
Apple kan komma bekräfta evenemanget redan idag tisdag.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Anders Johansson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.