Recension:

Vi testar läderprodukter från Nomad

Läder är ett trevligt material och likaså doften och idag skall vi ta en titt på en plånbok och skin från Nomad.

Undertecknad tycker att ett skal totalt förstör designen på en iPhone och likaså känslan. Telefonen blir tjockare, fulare men visst, skalet har ett syfte - att skydda mot tappskador. För några veckor sedan fick vi tag på ett läderskin från Nomad och detta föll undertecknad i smaken.

Nomads skin är gjort av Horween läder och ökar tjockleken på vår telefon med 0,6mm. Att sätta på det var en relativt enkel process och det är bara att dra bort skyddsplasten på baksidan och sedan applicera. Vi fick ett par bubblor men det kan ha varit undertecknads fel då det inte är min starka sida att applicera sådant här. Att det är av läder råder det inga tvivel om då telefonen nu doftar underbart. Vi får även bättre grepp på telefonen men värt att nämna är att vi inte är ett dugg skyddade om vi skulle tappa telefonen i backen. Vi blir dock påminda om att att det bara sitter fast med tejp då efter ett par veckors användning när vi har placerat telefonen i mobilhållaren i bilen så har det blivit lite skavt i hörnet.

Nästa produkt är en hederlig plånbok och även den är gjord av Horween läder och doftar lika härligt. Plånboken får totalt plats med tio kort, tre på utsidan av plånboken och sedan finns ett större fack i mitten. Eftersom Apple Pay är så fantastiskt så är det enda kortet vi behöver ha med oss körkortet och något bonuskort som ännu inte finns digitalt så i det stora facket smög vi ned en AirTag istället. Det går även att köpa till ett kort som man kan placera en AirTag i som passar till plånboken men detta har vi tyvärr inte testat. Plånboken osar kvalité och den tar inte upp mycket plats, inte ens om du har ett par riktigt tighta jeans.

Sammanfattning

Vi är inte helt frälsta i deras skin då för vår del blev det bubblor som vi inte lyckades får bort samt att det skavdes upp på sidan efter bara någon veckas användning. Men däremot plånboken är en ny favorit som nu alltid är med i fickan, bra med kortplatser och en bonus är att vi får plats med en AirTag i den. Nomads skin i läder kostar 29 dollar och går att köpa på deras hemsida. Plånboken ligger på 69,95 dollar och även den går att klicka hem på deras hemsida.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
4 svar

Fitbit har lanserat sitt senaste aktivitetsarmband Charge 5 och den är fullmatad med sensorer och sätt att mäta sina hälsovärden.

Äntligen fredag och inte nog med att många av oss får chans att vila upp oss från arbete utan iPhone 13-serien är äntligen här.

Ett nytt iOS - nya buggar. Senast buggen i operativsystemet till iPhone hindrar användare från att styra AirPods Pro.

Ryktena visade sig stämma och EU skyndar nu på processen med att se till att mobila produkter delar samma laddningsport.

Att slippa kablar är alltid trevligt och något så vanligt som magneter kan nu göra att vi slipper det i allt större utsträckning.

Tillbehörstillverkaren mophie har lanserat två nya produkter som underlättar livet för oss när det kommer till laddning.