Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Amazon börjar med samma dag-leverans

I snart ett år har vi kunnat handla allt från tandpetare till elektronik på Amazons e-butik i Sverige och nu lanserar de samma dag-leveranser.

På andra sidan pölen har man sedan länge kunna få varor beställda tidigare på dagen levererade innan dagens slut, nu kommer detta alltså även oss i Sverige.
Man börjar utrullningen i stockholmsområdet, anledningen bakom det är troligen för att Amazon har sitt lager i Eskilstuna. Tidigare har man kunnat lägga en order så sent som klockan 23:00 och ha sin efterlängtade vara redan på förmiddagen dagen efter, men mycket vill ha mer.
Lägger du till 65 kronor och slutför din beställning på förmiddagen så kan du ha din vara i handen samma eftermiddag eller under kvällen.

Amazon har under året även utökat sin flotta av speditörer. Tidigare använde man sig nästan enbart utav Postnord på den svenska marknaden men nu har man även skrivit avtal med Airmee.

Vad tycker ni om det här, är det detta ni saknat för att handla mer på Amazon?

Källa: Ehandel

Skriven av Anders Johansson
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.