Amazon börjar med samma dag-leverans

I snart ett år har vi kunnat handla allt från tandpetare till elektronik på Amazons e-butik i Sverige och nu lanserar de samma dag-leveranser.

På andra sidan pölen har man sedan länge kunna få varor beställda tidigare på dagen levererade innan dagens slut, nu kommer detta alltså även oss i Sverige.
Man börjar utrullningen i stockholmsområdet, anledningen bakom det är troligen för att Amazon har sitt lager i Eskilstuna. Tidigare har man kunnat lägga en order så sent som klockan 23:00 och ha sin efterlängtade vara redan på förmiddagen dagen efter, men mycket vill ha mer.
Lägger du till 65 kronor och slutför din beställning på förmiddagen så kan du ha din vara i handen samma eftermiddag eller under kvällen.

Amazon har under året även utökat sin flotta av speditörer. Tidigare använde man sig nästan enbart utav Postnord på den svenska marknaden men nu har man även skrivit avtal med Airmee.

Vad tycker ni om det här, är det detta ni saknat för att handla mer på Amazon?

Källa: Ehandel

Skriven av Anders Johansson
Kommentarer
1 svar

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

M1 Pro och M1 Max är här och mer kraftfulla än någonsin och dessutom kommer de sitta i senaste generationen av MacBook Pro.