iPad börjar försvinna från lagerhyllor

Apples nästa event är bara en vecka bort och även om det bara spekuleras om iPhone och Apple Watch så kan även en iPad visas upp.

Mark Gurman har uppmärksammat att Apples billigaste iPad börjar bli svårare att få tag på världen över. Enligt sina källor har dessutom återförsäljare blivit tillsagda av Apple att ”inte spekulera i varför med kunderna”. Ryktena påstår att årets iPad ska växa och ta över kroppen från iPad Air från 2019 och växa till 10,5 tum. Det blir dock ingen USB C eller Face ID utan Lightning och Touch ID stannar.

Det kan ses som lite märkligt att denna visas upp på Apples iPhone-event då det förväntas bli ett event även i oktober med den nydesignade iPad Mini tillsammans med två nya MacBook Pro-modeller. Men eftersom de nyheterna tar sådan stor plats kan det vara så att denna iPad får ett väldigt kort inhopp innan Apple presenterar iPhone 13 och Apple Watch Series 7 nästa vecka.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.