iPad börjar försvinna från lagerhyllor

Apples nästa event är bara en vecka bort och även om det bara spekuleras om iPhone och Apple Watch så kan även en iPad visas upp.

Mark Gurman har uppmärksammat att Apples billigaste iPad börjar bli svårare att få tag på världen över. Enligt sina källor har dessutom återförsäljare blivit tillsagda av Apple att ”inte spekulera i varför med kunderna”. Ryktena påstår att årets iPad ska växa och ta över kroppen från iPad Air från 2019 och växa till 10,5 tum. Det blir dock ingen USB C eller Face ID utan Lightning och Touch ID stannar.

Det kan ses som lite märkligt att denna visas upp på Apples iPhone-event då det förväntas bli ett event även i oktober med den nydesignade iPad Mini tillsammans med två nya MacBook Pro-modeller. Men eftersom de nyheterna tar sådan stor plats kan det vara så att denna iPad får ett väldigt kort inhopp innan Apple presenterar iPhone 13 och Apple Watch Series 7 nästa vecka.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

Äntligen fredag och inte nog med att många av oss får chans att vila upp oss från arbete utan iPhone 13-serien är äntligen här.

Ett nytt iOS - nya buggar. Senast buggen i operativsystemet till iPhone hindrar användare från att styra AirPods Pro.

Ryktena visade sig stämma och EU skyndar nu på processen med att se till att mobila produkter delar samma laddningsport.

Att slippa kablar är alltid trevligt och något så vanligt som magneter kan nu göra att vi slipper det i allt större utsträckning.

Tillbehörstillverkaren mophie har lanserat två nya produkter som underlättar livet för oss när det kommer till laddning.

Det ser inte ut som att Fortnite återvänder till App Store inom de närmsta fem åren även om de anpassar sig till reglerna.