iPad börjar försvinna från lagerhyllor

Apples nästa event är bara en vecka bort och även om det bara spekuleras om iPhone och Apple Watch så kan även en iPad visas upp.

Mark Gurman har uppmärksammat att Apples billigaste iPad börjar bli svårare att få tag på världen över. Enligt sina källor har dessutom återförsäljare blivit tillsagda av Apple att ”inte spekulera i varför med kunderna”. Ryktena påstår att årets iPad ska växa och ta över kroppen från iPad Air från 2019 och växa till 10,5 tum. Det blir dock ingen USB C eller Face ID utan Lightning och Touch ID stannar.

Det kan ses som lite märkligt att denna visas upp på Apples iPhone-event då det förväntas bli ett event även i oktober med den nydesignade iPad Mini tillsammans med två nya MacBook Pro-modeller. Men eftersom de nyheterna tar sådan stor plats kan det vara så att denna iPad får ett väldigt kort inhopp innan Apple presenterar iPhone 13 och Apple Watch Series 7 nästa vecka.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

För alla med en Apple Watch Series 3 eller nyare är det dags att uppdatera sin klocka och dessa nyheter har tillkommit.

iOS 15 och iPadOS 15 släpps idag vid 19:00 så nu är det snart dags att uppdatera och testa på de nya funktionerna.

När iPad mini presenterades under eventet blev den snabbt en snackis och många utryckte sitt intresse vilket nu verkar visa sig på leveranstiderna.

En ny funktion som presenterades med iOS 15 var att man skulle kunna hitta vart man lagt sina AirPods utan att behöva vara nära dem.

Eventet är över och allt fler saker om de nya telefonerna och klockorna har dykt upp till ytan.

Förhandsbokningarna är igång och nästa vecka kommer många lyckliga användare att få sin nya telefon.