Jon Prosser släpper renderingar av nästa års iPhone 14

Vi är bara dagar ifrån att få se årets lineup från Apple men redan nu visar Prosser upp vad han menar är nästa års iPhone 14 Pro Max.

Om bara några dagar väntas Apple visa upp iPhone 13 på sitt "California Streaming" event. Men redan nu kan alltså den ökände Prosser visa vad han påstår är iPhone 14. Prosser påstår att flärpen försvinner och får ett kamerahål på Apples största modell iPhone 14 Pro Max och kommer dessutom bli tillräckligt tjock för att nästan slippa utstickande kameror.

iPhone 14 med inspiration från iPhone 4 och iPhone 5, med runda volymknappar, ingen kamera-"bump" och ett helt nytt hölje i titan.

Källa: FrontPageTech

Skriven av Anders Johansson
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.