Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Max Weinbach avslöjar nya detaljer om iPhone 13, Apple Watch Series 7 och AirPods 3

Max Weinbach har idag delat med sig av en rad nya rykten om Apples kommande iPhone 13-modeller, Apple Watch Series 7 och tredje generationens AirPods.

Enligt Weinbach kommer Apples tredje generationens AirPods att ha ett laddningsfodral med 20 procent större batteri jämfört med andra generationens AirPods, men kommer att erbjuda trådlös laddning som standard. Batterierna i varje enskild AirPod kommer också att ha ungefär samma storlek som tidigare modeller.

Weinbachs mest anmärkningsvärda rykten från hans senaste tweets är som följer nedan:

  • Inga ökade priser för iPhone 13-serien

  • iPhone 13 kommer ha cirka en timmes längre batteritid

  • Ungefär 18 till 20 procent större batterikapacitet jämfört med iPhone 12 Pro Max

  • Både iPhone 13 och iPhone 13 Pro kommer att ha samma batterikomponenter som föregående år men batteritiden ökar ändå med 10 procent

  • Batteritiden i iPhone 13 Pro kan komma att vara lite sämre än i iPhone 13 på grund av 120Hz displayen

  • ProMotion displayerna i iPhone 13 Pro och iPhone 13 Pro Max kommer att gå ner till 60Hz när man aktiverar strömsparläget

  • Vissa funktioner kommer att vara exklusiva till iPhone 13 Pro Max även i år

  • Objektiven på alla iPhone 13 modellerna kommer att ta in minst 15 procent mer ljus än tidigare, den största skillnaden erbjuder vidvinkel-objektivet med ungefär 40 procent mer ljusinsläpp

  • Portätt-läge för video med EIS (elektronisk-bild-stilisering) kommer se till att hålla ett objekt centrerat på skärmen.

  • Nattläget kommer att känna igen när man riktar kameran mot stjärnorna och justera inställningarna efter det. En ny algoritm som gör bilden skarpare och justerar skuggor och även nattläget kommer bli märkbart bättre.

Värt att notera är att Weinbachs trackrecord är lite hit-and-miss.

Weinbach nämner även att Apple Watch Series 7 ryktas få den största förbättringen av batteriets livslängd som vi hittills har sett.

Förra året inför iPhone 12-eventet så publicerade Weinbach en våg av detaljerade "läckor" om iPhone 12 som liknade dessa avslöjanden. Praktiskt taget inget av de ryktena från den tweeten visade sig stämma. Trots dessa felaktiga rykten så förutspådde Weinbach korrekt att ‌iPhone 12‌ skulle ha ett nytt blått färgalternativ.

Källa: Max Weinbach, via: Macrumors

Skriven av Anders Johansson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.