Tveksamt rykte om färre lagringsstorlekar till iPhone 13

Om mindre än en vecka förväntas Apple presentera nästa iPhone och även tveksamma rykten får fäste i media just nu.

Det är en ukrainsk nätbutik som redan börjat lista iPhone 13-serien och alternativen är det som fått nyfikna att reagera. Nämligen att Apples lite billigare modeller iPhone 13 och iPhone 13 mini har båda tappat en lagringsmöjlighet sedan förra års serie. Dessa två modeller ska enligt nätbutiken endast erbjuda 64GB och 128GB och ha tappat alternativet med 256GB. Pro-modellerna har dock fortfarande tre alternativ med 128GB, 256GB och 512GB.

Färgalternativen för iPhone 13 och iPhone 13 mini ska enligt nätbutiken vara svart, blå, lila, rosa, vit och PRODUCT (RED). Pro-modellerna har färgerna svart, silver, guld och brons vilket betyder att alternativen grafitgrå och midnattsblå försvinner om detta stämmer. Varför just denna butiken fått fäste i ryktesvägen kan bara 91mobiles svara för som var först ut med artikeln, men det lär bli fler ”sista minuten”-rykten innan eventet är avklarat nästa tisdag.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 91mobiles

Skriven av Marcus Larsson

Fitbit har lanserat sitt senaste aktivitetsarmband Charge 5 och den är fullmatad med sensorer och sätt att mäta sina hälsovärden.

Äntligen fredag och inte nog med att många av oss får chans att vila upp oss från arbete utan iPhone 13-serien är äntligen här.

Ett nytt iOS - nya buggar. Senast buggen i operativsystemet till iPhone hindrar användare från att styra AirPods Pro.

Ryktena visade sig stämma och EU skyndar nu på processen med att se till att mobila produkter delar samma laddningsport.

Att slippa kablar är alltid trevligt och något så vanligt som magneter kan nu göra att vi slipper det i allt större utsträckning.

Tillbehörstillverkaren mophie har lanserat två nya produkter som underlättar livet för oss när det kommer till laddning.