Tveksamt rykte om färre lagringsstorlekar till iPhone 13

Om mindre än en vecka förväntas Apple presentera nästa iPhone och även tveksamma rykten får fäste i media just nu.

Det är en ukrainsk nätbutik som redan börjat lista iPhone 13-serien och alternativen är det som fått nyfikna att reagera. Nämligen att Apples lite billigare modeller iPhone 13 och iPhone 13 mini har båda tappat en lagringsmöjlighet sedan förra års serie. Dessa två modeller ska enligt nätbutiken endast erbjuda 64GB och 128GB och ha tappat alternativet med 256GB. Pro-modellerna har dock fortfarande tre alternativ med 128GB, 256GB och 512GB.

Färgalternativen för iPhone 13 och iPhone 13 mini ska enligt nätbutiken vara svart, blå, lila, rosa, vit och PRODUCT (RED). Pro-modellerna har färgerna svart, silver, guld och brons vilket betyder att alternativen grafitgrå och midnattsblå försvinner om detta stämmer. Varför just denna butiken fått fäste i ryktesvägen kan bara 91mobiles svara för som var först ut med artikeln, men det lär bli fler ”sista minuten”-rykten innan eventet är avklarat nästa tisdag.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 91mobiles

Skriven av Marcus Larsson

Det är bara dagar bort tills höstens andra event och vi går igenom vad vi tror kan visas upp av Apple på måndag.

Har du ett par AirPods Pro och har problem med knaster i lurarna? Då kan du ha rätt till gratis reparation.

Inför eventet på måndag har flera rykten cirkulerat om Apples kommande bärbara kraftpaket som tros introducera nästa Apple Silicon-chip.

Det har länge ryktats om att nya MacBook Pro-modeller med ett helt nytt M1X- eller M2-chip ska lanseras denna höst och nu kan det finnas ett datum.

Visst är det väl så att vi alltid har för få laddare eller alldeles för många kablar liggandes i stora ormbon? Men vi har kanske hittat en lösning på det.

Tile kommer med en ny produktserie och nya säkerhetsfunktioner, vi har testat Pro, Mate, Slim och Sticker taggarna.