Spotify nöjda med domen men vill se mer - Epic Games planerar att överklaga

Spotify har uttalat sig om dagens dom i målet mellan Epic Games mot Apple och är nöjda men ser behov i att agera omgående.

Under dagens gång fick Apple rätt på 9 av 10 punkter där det enda var att de tvingas öppna upp för externa betalningar. Detta ledde till att Spotify gav ett officiellt uttalande där de skrev att de var nöjda med dagens dom men att de också ser att det finns ett starkt behov och momentum för fler förändringar.

Dessa förändringar handlar troligtvis om att tvinga Apple till att erbjuda fler butiker för appar på sina plattformar. Något som Apple inte behövde enligt dagens dom men som Epic Games hävdar är den största förlusten i domen och att de nu planerar att överklaga för att fortsätta den kampen för utvecklare.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

M1 Pro och M1 Max är här och mer kraftfulla än någonsin och dessutom kommer de sitta i senaste generationen av MacBook Pro.