Spotify nöjda med domen men vill se mer - Epic Games planerar att överklaga

Spotify har uttalat sig om dagens dom i målet mellan Epic Games mot Apple och är nöjda men ser behov i att agera omgående.

Under dagens gång fick Apple rätt på 9 av 10 punkter där det enda var att de tvingas öppna upp för externa betalningar. Detta ledde till att Spotify gav ett officiellt uttalande där de skrev att de var nöjda med dagens dom men att de också ser att det finns ett starkt behov och momentum för fler förändringar.

Dessa förändringar handlar troligtvis om att tvinga Apple till att erbjuda fler butiker för appar på sina plattformar. Något som Apple inte behövde enligt dagens dom men som Epic Games hävdar är den största förlusten i domen och att de nu planerar att överklaga för att fortsätta den kampen för utvecklare.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

Fitbit har lanserat sitt senaste aktivitetsarmband Charge 5 och den är fullmatad med sensorer och sätt att mäta sina hälsovärden.

Äntligen fredag och inte nog med att många av oss får chans att vila upp oss från arbete utan iPhone 13-serien är äntligen här.

Ett nytt iOS - nya buggar. Senast buggen i operativsystemet till iPhone hindrar användare från att styra AirPods Pro.

Ryktena visade sig stämma och EU skyndar nu på processen med att se till att mobila produkter delar samma laddningsport.

Att slippa kablar är alltid trevligt och något så vanligt som magneter kan nu göra att vi slipper det i allt större utsträckning.

Tillbehörstillverkaren mophie har lanserat två nya produkter som underlättar livet för oss när det kommer till laddning.