Spotify nöjda med domen men vill se mer - Epic Games planerar att överklaga

Spotify har uttalat sig om dagens dom i målet mellan Epic Games mot Apple och är nöjda men ser behov i att agera omgående.

Under dagens gång fick Apple rätt på 9 av 10 punkter där det enda var att de tvingas öppna upp för externa betalningar. Detta ledde till att Spotify gav ett officiellt uttalande där de skrev att de var nöjda med dagens dom men att de också ser att det finns ett starkt behov och momentum för fler förändringar.

Dessa förändringar handlar troligtvis om att tvinga Apple till att erbjuda fler butiker för appar på sina plattformar. Något som Apple inte behövde enligt dagens dom men som Epic Games hävdar är den största förlusten i domen och att de nu planerar att överklaga för att fortsätta den kampen för utvecklare.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

För alla med en Apple Watch Series 3 eller nyare är det dags att uppdatera sin klocka och dessa nyheter har tillkommit.

iOS 15 och iPadOS 15 släpps idag vid 19:00 så nu är det snart dags att uppdatera och testa på de nya funktionerna.

När iPad mini presenterades under eventet blev den snabbt en snackis och många utryckte sitt intresse vilket nu verkar visa sig på leveranstiderna.

En ny funktion som presenterades med iOS 15 var att man skulle kunna hitta vart man lagt sina AirPods utan att behöva vara nära dem.

Eventet är över och allt fler saker om de nya telefonerna och klockorna har dykt upp till ytan.

Förhandsbokningarna är igång och nästa vecka kommer många lyckliga användare att få sin nya telefon.