Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Kuo: iPhone 13 startar på 128GB, AirPods 3 kan få högre pris, AW Series 7 utan försening

Pålitlige Ming-Chi Kuo har lämnat in en sista rapport till investerare innan tisdagens event innehållandes lite detaljer om Apples förväntade produkter.

Vi har tidigare hört rykten om alla lagringsalternativ och den mest ihärdiga har varit att Pro-modellerna kommer att få 1TB. Detta håller även Kuo med om i sin rapport som skriver att dessa kommer få hela fyra alternativ att välja mellan. Nämligen 128GB, 256GB, 512GB och det nya 1TB stora alternativet. De mindre dyra modellerna iPhone 13 och iPhone 13 mini får istället sitt lägsta alternativ dubblerat från fjolårets modeller och kommer att finnas i storlekarna 128GB, 256GB och 512GB. Kuo tror att det kan finnas risk för mindre tillgänglighet men att han även tror att försäljningen kan öka med tio procent mot fjolårets försäljning.

Han förväntar sig att AirPods 3 kommer lanseras under eventet men att Apple kommer att behålla AirPods 2 i sortimentet och således kommer antingen den nya modellen få ett högre pris eller så sänks priset på AirPods 2. Vad gäller tillgången av Apple Watch Series 7 tror Kuo att det inte kommer hindra planerat datum och att den ökade produktionstakten kommer att ge frukt och att tillgången kommer vara stabiliserad till mitten av oktober.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.