Kuo: iPhone 13 startar på 128GB, AirPods 3 kan få högre pris, AW Series 7 utan försening

Pålitlige Ming-Chi Kuo har lämnat in en sista rapport till investerare innan tisdagens event innehållandes lite detaljer om Apples förväntade produkter.

Vi har tidigare hört rykten om alla lagringsalternativ och den mest ihärdiga har varit att Pro-modellerna kommer att få 1TB. Detta håller även Kuo med om i sin rapport som skriver att dessa kommer få hela fyra alternativ att välja mellan. Nämligen 128GB, 256GB, 512GB och det nya 1TB stora alternativet. De mindre dyra modellerna iPhone 13 och iPhone 13 mini får istället sitt lägsta alternativ dubblerat från fjolårets modeller och kommer att finnas i storlekarna 128GB, 256GB och 512GB. Kuo tror att det kan finnas risk för mindre tillgänglighet men att han även tror att försäljningen kan öka med tio procent mot fjolårets försäljning.

Han förväntar sig att AirPods 3 kommer lanseras under eventet men att Apple kommer att behålla AirPods 2 i sortimentet och således kommer antingen den nya modellen få ett högre pris eller så sänks priset på AirPods 2. Vad gäller tillgången av Apple Watch Series 7 tror Kuo att det inte kommer hindra planerat datum och att den ökade produktionstakten kommer att ge frukt och att tillgången kommer vara stabiliserad till mitten av oktober.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

Fitbit har lanserat sitt senaste aktivitetsarmband Charge 5 och den är fullmatad med sensorer och sätt att mäta sina hälsovärden.

Äntligen fredag och inte nog med att många av oss får chans att vila upp oss från arbete utan iPhone 13-serien är äntligen här.

Ett nytt iOS - nya buggar. Senast buggen i operativsystemet till iPhone hindrar användare från att styra AirPods Pro.

Ryktena visade sig stämma och EU skyndar nu på processen med att se till att mobila produkter delar samma laddningsport.

Att slippa kablar är alltid trevligt och något så vanligt som magneter kan nu göra att vi slipper det i allt större utsträckning.

Tillbehörstillverkaren mophie har lanserat två nya produkter som underlättar livet för oss när det kommer till laddning.