Kuo: iPhone 13 startar på 128GB, AirPods 3 kan få högre pris, AW Series 7 utan försening

Pålitlige Ming-Chi Kuo har lämnat in en sista rapport till investerare innan tisdagens event innehållandes lite detaljer om Apples förväntade produkter.

Vi har tidigare hört rykten om alla lagringsalternativ och den mest ihärdiga har varit att Pro-modellerna kommer att få 1TB. Detta håller även Kuo med om i sin rapport som skriver att dessa kommer få hela fyra alternativ att välja mellan. Nämligen 128GB, 256GB, 512GB och det nya 1TB stora alternativet. De mindre dyra modellerna iPhone 13 och iPhone 13 mini får istället sitt lägsta alternativ dubblerat från fjolårets modeller och kommer att finnas i storlekarna 128GB, 256GB och 512GB. Kuo tror att det kan finnas risk för mindre tillgänglighet men att han även tror att försäljningen kan öka med tio procent mot fjolårets försäljning.

Han förväntar sig att AirPods 3 kommer lanseras under eventet men att Apple kommer att behålla AirPods 2 i sortimentet och således kommer antingen den nya modellen få ett högre pris eller så sänks priset på AirPods 2. Vad gäller tillgången av Apple Watch Series 7 tror Kuo att det inte kommer hindra planerat datum och att den ökade produktionstakten kommer att ge frukt och att tillgången kommer vara stabiliserad till mitten av oktober.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

För alla med en Apple Watch Series 3 eller nyare är det dags att uppdatera sin klocka och dessa nyheter har tillkommit.

iOS 15 och iPadOS 15 släpps idag vid 19:00 så nu är det snart dags att uppdatera och testa på de nya funktionerna.

När iPad mini presenterades under eventet blev den snabbt en snackis och många utryckte sitt intresse vilket nu verkar visa sig på leveranstiderna.

En ny funktion som presenterades med iOS 15 var att man skulle kunna hitta vart man lagt sina AirPods utan att behöva vara nära dem.

Eventet är över och allt fler saker om de nya telefonerna och klockorna har dykt upp till ytan.

Förhandsbokningarna är igång och nästa vecka kommer många lyckliga användare att få sin nya telefon.