Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: MacBook Pro med M1X lanseras om några veckor

Det är dåliga tider att köpa Mac-datorer just nu, M1 börjar bli lite "gammal" och eventet närmar sig. Men en lansering kan vara närmare än vi trott.

Imorgon kommer Apple hålla låda och många rykten pekar på att vi enbart kommer att få se iPhone 13-serien samt Apple Watch Series 7-serien. Men Mark Gurman tror att Apple kommer att hålla låda igen i oktober och visa upp en MacBook Pro på 14-tum samt en MacBook Pro på 16-tum och att dessa kommer lanseras strax efter. Han skriver att Apple kommer att slopa TouchBar på de nya modellerna och istället har vi fysiska knappar i översta raden. De kommer även utrustade med en mini-LED-skärm, M1X-chippet och MagSafe kommer tillbaka.

Förhoppningsvis kommer M1X klara att driva två externa skärmar, något som dagens MacBook Pro-serie inte klarar utan en docka. MagSafe-lösningen kommer gissningsvis bli något liknande som vi har på nya iMac och med lite tur så kanske de behåller alla USB-C-portar och lägger till MagSafe. Då skulle vi slippa "offra" en USB-C-port för laddning och kan använda den för annat.

Via 9To5Mac, Bilder: Twitter

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.