Rykte: Dessa färger kommer iPhone 13-skalen att finnas i

Imorgon är det dags för Apple att hålla låda igen och ryktena blir allt fler om vad som komma skall.

Imorgon är det dags för Apples event "California Streaming" där vi förväntas få se iPhone 13-serien och Apple Watch Series 7. Med de nya telefonerna brukar Apple alltid släppa nya silikon- och läderskal och en Twitter-användare har nu lagt upp vad som påstås vara bilder på dessa. Totalt är det åtta nya färger som heter Military Green, Charcoal Black, Deep Blue, Light Blue, Orange, Pink Orange, Red och Pink White.

Utöver silikonskalen ovan skall det även lanseras fem stycken läderfodral i fem olika färger som ni kan se nedan.

Om detta rykte stämmer får vi se imorgon kväll 19:00 när Apple visar upp iPhone 13 och Apple Watch Series 7.

Källa: Twitter

Skriven av Marcus Attefors

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

M1 Pro och M1 Max är här och mer kraftfulla än någonsin och dessutom kommer de sitta i senaste generationen av MacBook Pro.