Rykte: Dessa färger kommer iPhone 13-skalen att finnas i

Imorgon är det dags för Apple att hålla låda igen och ryktena blir allt fler om vad som komma skall.

Imorgon är det dags för Apples event "California Streaming" där vi förväntas få se iPhone 13-serien och Apple Watch Series 7. Med de nya telefonerna brukar Apple alltid släppa nya silikon- och läderskal och en Twitter-användare har nu lagt upp vad som påstås vara bilder på dessa. Totalt är det åtta nya färger som heter Military Green, Charcoal Black, Deep Blue, Light Blue, Orange, Pink Orange, Red och Pink White.

Utöver silikonskalen ovan skall det även lanseras fem stycken läderfodral i fem olika färger som ni kan se nedan.

Om detta rykte stämmer får vi se imorgon kväll 19:00 när Apple visar upp iPhone 13 och Apple Watch Series 7.

Källa: Twitter

Skriven av Marcus Attefors

Fitbit har lanserat sitt senaste aktivitetsarmband Charge 5 och den är fullmatad med sensorer och sätt att mäta sina hälsovärden.

Äntligen fredag och inte nog med att många av oss får chans att vila upp oss från arbete utan iPhone 13-serien är äntligen här.

Ett nytt iOS - nya buggar. Senast buggen i operativsystemet till iPhone hindrar användare från att styra AirPods Pro.

Ryktena visade sig stämma och EU skyndar nu på processen med att se till att mobila produkter delar samma laddningsport.

Att slippa kablar är alltid trevligt och något så vanligt som magneter kan nu göra att vi slipper det i allt större utsträckning.

Tillbehörstillverkaren mophie har lanserat två nya produkter som underlättar livet för oss när det kommer till laddning.