Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Så här ser du Apples event ikväll 19:00

Ikväll är det dags för Apples första event denna höst och rykten om dess innehåll kommer att sättas på prov. Vi har samlat en kort sammanfattning om hur du kan se eventet och vad vi tror att Apple visar upp.

Eventet drar igång idag 14 september 19:00 svensk tid och det absolut enklaste sättet att titta på eventet är via Apples hemsida eller YouTube. Har du en Apple TV i tv-möbeln kommer du även kunna se genom den och hittas troligtvis direkt på startsidan eller i appen för ATV+.

Kommer du inte bänka ned dig i soffan och använda din Apple TV så är det bara att gå via länken nedan på din iPhone, iPad eller Mac:

Detta kanske Apple visar upp ikväll

iPad

iPad har börjat försvinna från lagerhyllorna världen över och rykten skvallrar om en mindre uppdatering där skärmen ska växa från 10,2 tum till 10,5 tum och nyare processor.

AirPods 3

Ming-Chi Kuo var senast ut att skvallra om AirPods 3 och att dessa inte ersätter AirPods 2 som enligt honom skall behållas vilket kan påverka prissättningen. Designen ska kopieras från AirPods Pro utan proppar och vara kompatibla med Spatial Audio.

Apple Watch Series 7

Apple Watch ryktas få en helt ny design i linje med Apples raka kanter och dessutom förväntas skärmen växa något och förhoppningsvis erbjuda en bättre batteritid.

iPhone 13

Apples stjärna kommer som vanligt vara årets iPhone-modeller. Inget drastiskt kommer ske utseendemässigt men flärpen sägs krympa en aning och de stora nyheterna sägs bli förbättringar på kamera och skärmen som äntligen får 120Hz bilduppdatering och always-on.

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.