Så här ser du Apples event ikväll 19:00

Ikväll är det dags för Apples första event denna höst och rykten om dess innehåll kommer att sättas på prov. Vi har samlat en kort sammanfattning om hur du kan se eventet och vad vi tror att Apple visar upp.

Eventet drar igång idag 14 september 19:00 svensk tid och det absolut enklaste sättet att titta på eventet är via Apples hemsida eller YouTube. Har du en Apple TV i tv-möbeln kommer du även kunna se genom den och hittas troligtvis direkt på startsidan eller i appen för ATV+.

Kommer du inte bänka ned dig i soffan och använda din Apple TV så är det bara att gå via länken nedan på din iPhone, iPad eller Mac:

Detta kanske Apple visar upp ikväll

iPad

iPad har börjat försvinna från lagerhyllorna världen över och rykten skvallrar om en mindre uppdatering där skärmen ska växa från 10,2 tum till 10,5 tum och nyare processor.

AirPods 3

Ming-Chi Kuo var senast ut att skvallra om AirPods 3 och att dessa inte ersätter AirPods 2 som enligt honom skall behållas vilket kan påverka prissättningen. Designen ska kopieras från AirPods Pro utan proppar och vara kompatibla med Spatial Audio.

Apple Watch Series 7

Apple Watch ryktas få en helt ny design i linje med Apples raka kanter och dessutom förväntas skärmen växa något och förhoppningsvis erbjuda en bättre batteritid.

iPhone 13

Apples stjärna kommer som vanligt vara årets iPhone-modeller. Inget drastiskt kommer ske utseendemässigt men flärpen sägs krympa en aning och de stora nyheterna sägs bli förbättringar på kamera och skärmen som äntligen får 120Hz bilduppdatering och always-on.

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Fitbit har lanserat sitt senaste aktivitetsarmband Charge 5 och den är fullmatad med sensorer och sätt att mäta sina hälsovärden.

Äntligen fredag och inte nog med att många av oss får chans att vila upp oss från arbete utan iPhone 13-serien är äntligen här.

Ett nytt iOS - nya buggar. Senast buggen i operativsystemet till iPhone hindrar användare från att styra AirPods Pro.

Ryktena visade sig stämma och EU skyndar nu på processen med att se till att mobila produkter delar samma laddningsport.

Att slippa kablar är alltid trevligt och något så vanligt som magneter kan nu göra att vi slipper det i allt större utsträckning.

Tillbehörstillverkaren mophie har lanserat två nya produkter som underlättar livet för oss när det kommer till laddning.