Så här ser du Apples event ikväll 19:00

Ikväll är det dags för Apples första event denna höst och rykten om dess innehåll kommer att sättas på prov. Vi har samlat en kort sammanfattning om hur du kan se eventet och vad vi tror att Apple visar upp.

Eventet drar igång idag 14 september 19:00 svensk tid och det absolut enklaste sättet att titta på eventet är via Apples hemsida eller YouTube. Har du en Apple TV i tv-möbeln kommer du även kunna se genom den och hittas troligtvis direkt på startsidan eller i appen för ATV+.

Kommer du inte bänka ned dig i soffan och använda din Apple TV så är det bara att gå via länken nedan på din iPhone, iPad eller Mac:

Detta kanske Apple visar upp ikväll

iPad

iPad har börjat försvinna från lagerhyllorna världen över och rykten skvallrar om en mindre uppdatering där skärmen ska växa från 10,2 tum till 10,5 tum och nyare processor.

AirPods 3

Ming-Chi Kuo var senast ut att skvallra om AirPods 3 och att dessa inte ersätter AirPods 2 som enligt honom skall behållas vilket kan påverka prissättningen. Designen ska kopieras från AirPods Pro utan proppar och vara kompatibla med Spatial Audio.

Apple Watch Series 7

Apple Watch ryktas få en helt ny design i linje med Apples raka kanter och dessutom förväntas skärmen växa något och förhoppningsvis erbjuda en bättre batteritid.

iPhone 13

Apples stjärna kommer som vanligt vara årets iPhone-modeller. Inget drastiskt kommer ske utseendemässigt men flärpen sägs krympa en aning och de stora nyheterna sägs bli förbättringar på kamera och skärmen som äntligen får 120Hz bilduppdatering och always-on.

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

M1 Pro och M1 Max är här och mer kraftfulla än någonsin och dessutom kommer de sitta i senaste generationen av MacBook Pro.