Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple lanserar ny MagSafe plånbok med stöd för Hitta

Tappar du ofta bort din plånbok så är det här ett riktigt bra alternativ för dig, plånkan integrerad i Hitta-appen.

Apple har under sitt event ikväll uppdaterat sin butik med en massa nya godsaker, bland annat hittar vi en ny version av MagSafe plånboken med inbyggt stöd för Hitta-appen och Hitta-nätverket. För att Hitta-integrationen ska fungera, säger Apple det krävs en läder plånbok med Magsafe och iPhone 12 eller senare med Hitta aktiverat i iOS 15.
MagSafe plånboken har nu stöd för Hitta-nätverket. Så att du kan bli informerad om din plånboks senast kända plats, om den skulle lossna från din telefon. Detta stöds inte ihop med det transparenta skalet med Magsafe.

Den nya MagSafe plånboken kommer i fem olika färger: Gyllenbrun, Körsbär, Sequoiagrön, Midnatt och Blåregn. Den är redan tillgänglig på Apple Store för 795 kronor.

Skriven av Anders Johansson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.