Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Trots en mindre sensorpanel får vi inte batteriprocent i statusbaren på iPhone 13

iPhone 13-serien ser ut att bli riktigt lovande med nya filmlägen och förbättrad optik och även sensorpanelen har krympt.

En av många nyheter som iPhone 13-serien bjöd på var att sensorpanelen eller flärpen som den kallas av många har krympt. Efter eventet så blev många ute på det vilda internet genast lyriska över detta då det kanske innebar att batteriprocent skulle återuppstå från de döda, men så verkar det inte bli. De nya telefonerna i 13-serien går nu att använda i Xcode-simulatorn och där kan man tydligt se att batteriprocenten på batteri-ikonen längst upp till höger i statusbaren fortfarande saknas fast det finns mer plats.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Sedan batteriprocenten försvann har många användare år efter år hoppats på att de skall komma tillbaka men det ser ut som att vi får fortsätta hoppas. Nu finns i alla fall platsen så vem vet det kanske kommer i en uppdatering framöver.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via Twitter

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.