Trots en mindre sensorpanel får vi inte batteriprocent i statusbaren på iPhone 13

iPhone 13-serien ser ut att bli riktigt lovande med nya filmlägen och förbättrad optik och även sensorpanelen har krympt.

En av många nyheter som iPhone 13-serien bjöd på var att sensorpanelen eller flärpen som den kallas av många har krympt. Efter eventet så blev många ute på det vilda internet genast lyriska över detta då det kanske innebar att batteriprocent skulle återuppstå från de döda, men så verkar det inte bli. De nya telefonerna i 13-serien går nu att använda i Xcode-simulatorn och där kan man tydligt se att batteriprocenten på batteri-ikonen längst upp till höger i statusbaren fortfarande saknas fast det finns mer plats.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Sedan batteriprocenten försvann har många användare år efter år hoppats på att de skall komma tillbaka men det ser ut som att vi får fortsätta hoppas. Nu finns i alla fall platsen så vem vet det kanske kommer i en uppdatering framöver.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via Twitter

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Det är bara dagar bort tills höstens andra event och vi går igenom vad vi tror kan visas upp av Apple på måndag.

Har du ett par AirPods Pro och har problem med knaster i lurarna? Då kan du ha rätt till gratis reparation.

Inför eventet på måndag har flera rykten cirkulerat om Apples kommande bärbara kraftpaket som tros introducera nästa Apple Silicon-chip.

Det har länge ryktats om att nya MacBook Pro-modeller med ett helt nytt M1X- eller M2-chip ska lanseras denna höst och nu kan det finnas ett datum.

Visst är det väl så att vi alltid har för få laddare eller alldeles för många kablar liggandes i stora ormbon? Men vi har kanske hittat en lösning på det.

Tile kommer med en ny produktserie och nya säkerhetsfunktioner, vi har testat Pro, Mate, Slim och Sticker taggarna.