Trots en mindre sensorpanel får vi inte batteriprocent i statusbaren på iPhone 13

iPhone 13-serien ser ut att bli riktigt lovande med nya filmlägen och förbättrad optik och även sensorpanelen har krympt.

En av många nyheter som iPhone 13-serien bjöd på var att sensorpanelen eller flärpen som den kallas av många har krympt. Efter eventet så blev många ute på det vilda internet genast lyriska över detta då det kanske innebar att batteriprocent skulle återuppstå från de döda, men så verkar det inte bli. De nya telefonerna i 13-serien går nu att använda i Xcode-simulatorn och där kan man tydligt se att batteriprocenten på batteri-ikonen längst upp till höger i statusbaren fortfarande saknas fast det finns mer plats.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Sedan batteriprocenten försvann har många användare år efter år hoppats på att de skall komma tillbaka men det ser ut som att vi får fortsätta hoppas. Nu finns i alla fall platsen så vem vet det kanske kommer i en uppdatering framöver.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via Twitter

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

För alla med en Apple Watch Series 3 eller nyare är det dags att uppdatera sin klocka och dessa nyheter har tillkommit.

iOS 15 och iPadOS 15 släpps idag vid 19:00 så nu är det snart dags att uppdatera och testa på de nya funktionerna.

När iPad mini presenterades under eventet blev den snabbt en snackis och många utryckte sitt intresse vilket nu verkar visa sig på leveranstiderna.

En ny funktion som presenterades med iOS 15 var att man skulle kunna hitta vart man lagt sina AirPods utan att behöva vara nära dem.

Eventet är över och allt fler saker om de nya telefonerna och klockorna har dykt upp till ytan.

Förhandsbokningarna är igång och nästa vecka kommer många lyckliga användare att få sin nya telefon.