ZAGG släpper tillbehör till iPhone 13-serien och Apple Watch Series 7

ZAGG lanserar idag flera olika skärmskydd för Apples nya modeller samt tio olika mobilskal för iPhone 13-serien

Bland annat introducerar ZAGG ett skärmskydd och mobilskal anpassat för gamers samt ett sekretessfilter. Alla ZAGGs InvisibleShield skärmskydd i glas skall skydda mot fallskador och repor men vi slipper även flottiga skärmar tack vare en ytbehandling som de kallar ClearPrint.

Glass Elite+ är basen för den nyligen lanserade serien och påstås vara InvisibleShields starkaste skärmskydd av härdat glas någonsin.

Glass Elite Visionguard skyddar inte bara skärmen mot repor och stötar utan även mot det blåa ljuset som kommer från skärmen, utan att ändra på skärmens färger.

Glass XTR, här har ZAGG lagt ihop all sin senaste teknik och optimerat för mobil gaming. Skärmskyddet är också förstärkt med ett stötabsorberande material och har ett lager som filtrerar bort skadligt blått ljus från skärmen.
Du hittar alla produkter till din nya iPhone 13 Pro här.

Till Apple Watch 7 har de presenterat Ultra Clear och GlassFusion där Ultra Clear erbjuder en avancerad glasliknande yta medan GlassFusion är ett hybridglas med styrka av militärstandard, vilket innebär att vi får ett väldigt starkt skärmskydd.
Du hittar alla produkter till din nya Apple Watch här.

I Gear4-serien för nya iPhone 13 hittar vi Havana, Crystal Palace, Santa Cruz, Denali som alla är kompatibla med trådlös laddning medan Crystal Palace Snap, Milan Snap, Santa Cruz Snap, Vancouver Snap, Denali Snap och Brooklyn Snap är anpassade för att fungera ihop med MagSafe.

Tillgänglighet
De flesta av ZAGG-tillbehören för dessa nya Apple-enheter är tillgängliga från och med idag på ZAGG.com samt några produkter släpps under kommande veckor. InvisibleShield och Gear4 säljs också hos svenska återförsäljare som Elgiganten, MediaMarkt, Tele2, Telenor och Tre Sverige. InvisibleShield finns också hos Dustin och Kjell & Co samt Gear4 hos Teknikmagasinet.

Skriven av Anders Johansson

Det är bara dagar bort tills höstens andra event och vi går igenom vad vi tror kan visas upp av Apple på måndag.

Har du ett par AirPods Pro och har problem med knaster i lurarna? Då kan du ha rätt till gratis reparation.

Inför eventet på måndag har flera rykten cirkulerat om Apples kommande bärbara kraftpaket som tros introducera nästa Apple Silicon-chip.

Det har länge ryktats om att nya MacBook Pro-modeller med ett helt nytt M1X- eller M2-chip ska lanseras denna höst och nu kan det finnas ett datum.

Visst är det väl så att vi alltid har för få laddare eller alldeles för många kablar liggandes i stora ormbon? Men vi har kanske hittat en lösning på det.

Tile kommer med en ny produktserie och nya säkerhetsfunktioner, vi har testat Pro, Mate, Slim och Sticker taggarna.