Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

HomeKit-kompatibla kameror från Arlo går nu att titta på i Apple TV

HomeKit är bland det bästa sedan skivat bröd och har du HomeKit-kameror från Arlo och en Apple TV så blir det hela ännu bättre nu.

Arlo har idag gått ut och meddelat att deras kameror som har stöd för HomeKit nu går att se direkt i din Apple TV. Så har du en kamera med HomeKit-stöd så drar du igång din Apple TV och antingen aktiverar Siri och säger "visa (kamerans namn) eller så håller du ned TV-knappen på kontrollen för att få upp sidomenyn och kan då se din kamera.

Det går att få upp kameran i full bild eller bild-i-bild och stödet är lanserat i detta nu.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Arlo

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.