Stöd för att hitta AirPods Pro och AirPods Max blir försenat

En ny funktion som presenterades med iOS 15 var att man skulle kunna hitta vart man lagt sina AirPods utan att behöva vara nära dem.

När man försöker hitta sina AirPods har man tvingats vara inom 10-20 meter från hörlurarna för att se dem i Hitta-appen. Detta skulle få sig en uppdatering med iOS 15 där man istället skulle kunna med hjälp av andra iPhones kunna få en mer ungefärlig plats om man förlagt dem. iOS 15 som släpps imorgon kommer dock sakna den här uppdateringen och vi kommer istället få vänta tills senare i höst enligt Apples hemsida.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.