Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

iPad mini ser ut att ha varit efterlängtad

När iPad mini presenterades under eventet blev den snabbt en snackis och många utryckte sitt intresse vilket nu verkar visa sig på leveranstiderna.

Försöker man beställa en iPad mini nu blir man snabbt varse om att leveranstiden ligger på 4-6 veckor för flera modeller. Detta har även 9to5mac uppmärksammat i USA vilket tyder på att lagerhyllorna snabbt har tömts på Apples minsta iPad. Självklart kan det också vara ett tecken på att Apple har bekymmer med tillverkningsprocessen som exempelvis saknade komponenter. Senaste generationen av iPad mini fick en större skärm på 8,3 tum och Apples senaste chip A15 med en ny design som nästan är identisk med iPad Air.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.