iPad mini ser ut att ha varit efterlängtad

När iPad mini presenterades under eventet blev den snabbt en snackis och många utryckte sitt intresse vilket nu verkar visa sig på leveranstiderna.

Försöker man beställa en iPad mini nu blir man snabbt varse om att leveranstiden ligger på 4-6 veckor för flera modeller. Detta har även 9to5mac uppmärksammat i USA vilket tyder på att lagerhyllorna snabbt har tömts på Apples minsta iPad. Självklart kan det också vara ett tecken på att Apple har bekymmer med tillverkningsprocessen som exempelvis saknade komponenter. Senaste generationen av iPad mini fick en större skärm på 8,3 tum och Apples senaste chip A15 med en ny design som nästan är identisk med iPad Air.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

Det är bara dagar bort tills höstens andra event och vi går igenom vad vi tror kan visas upp av Apple på måndag.

Har du ett par AirPods Pro och har problem med knaster i lurarna? Då kan du ha rätt till gratis reparation.

Inför eventet på måndag har flera rykten cirkulerat om Apples kommande bärbara kraftpaket som tros introducera nästa Apple Silicon-chip.

Det har länge ryktats om att nya MacBook Pro-modeller med ett helt nytt M1X- eller M2-chip ska lanseras denna höst och nu kan det finnas ett datum.

Visst är det väl så att vi alltid har för få laddare eller alldeles för många kablar liggandes i stora ormbon? Men vi har kanske hittat en lösning på det.

Tile kommer med en ny produktserie och nya säkerhetsfunktioner, vi har testat Pro, Mate, Slim och Sticker taggarna.