Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nu kommer Amazon Prime till Sverige

Streama med Prime Video, få förtur på erbjudanden och gratis frakt i hela Sverige med Amazon Prime.

När Amazon 2020 äntligen etablerade sig i Sverige på riktigt efter flera år av spekulation om så var fallet, så saknade vi fortfarande en stor del av deras utbud. En av Amazons största selling-point är att de har snabba leveranser, vilket är något som vi nu får med Prime.

Nu kommer Amazon Prime även till oss i lilla landet lagom. Med Amazon Prime får du tillgång till fri frakt (inklusive helgleverans till Stockholm, Göteborg och Malmö), snabbare leveranser, video-streaming och även deras streamingtjänst för spel. En annan spännande fördel som du får med Prime är utvalda erbjudanden, där får du 30-minuters förtur till utvalda blixterbjudanden och exklusiv tillgång till Prime-erbjudanden.

Allt detta för en månadskostnad på 59 kronor per månad eller 549 kronor för ett helt år. Signar du upp dig så får du en månad gratis att testa på, Amazon Prime.

Skriven av Anders Johansson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.