Nu kommer Amazon Prime till Sverige

Streama med Prime Video, få förtur på erbjudanden och gratis frakt i hela Sverige med Amazon Prime.

När Amazon 2020 äntligen etablerade sig i Sverige på riktigt efter flera år av spekulation om så var fallet, så saknade vi fortfarande en stor del av deras utbud. En av Amazons största selling-point är att de har snabba leveranser, vilket är något som vi nu får med Prime.

Nu kommer Amazon Prime även till oss i lilla landet lagom. Med Amazon Prime får du tillgång till fri frakt (inklusive helgleverans till Stockholm, Göteborg och Malmö), snabbare leveranser, video-streaming och även deras streamingtjänst för spel. En annan spännande fördel som du får med Prime är utvalda erbjudanden, där får du 30-minuters förtur till utvalda blixterbjudanden och exklusiv tillgång till Prime-erbjudanden.

Allt detta för en månadskostnad på 59 kronor per månad eller 549 kronor för ett helt år. Signar du upp dig så får du en månad gratis att testa på, Amazon Prime.

Skriven av Anders Johansson

Det är bara dagar bort tills höstens andra event och vi går igenom vad vi tror kan visas upp av Apple på måndag.

Har du ett par AirPods Pro och har problem med knaster i lurarna? Då kan du ha rätt till gratis reparation.

Inför eventet på måndag har flera rykten cirkulerat om Apples kommande bärbara kraftpaket som tros introducera nästa Apple Silicon-chip.

Det har länge ryktats om att nya MacBook Pro-modeller med ett helt nytt M1X- eller M2-chip ska lanseras denna höst och nu kan det finnas ett datum.

Visst är det väl så att vi alltid har för få laddare eller alldeles för många kablar liggandes i stora ormbon? Men vi har kanske hittat en lösning på det.

Tile kommer med en ny produktserie och nya säkerhetsfunktioner, vi har testat Pro, Mate, Slim och Sticker taggarna.