Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

SharePlay är tillbaka i iOS 15.1

Apple plockade under beta-perioden bort en del nya funktioner men nu verkar det som att de börjar få ordning på torpet igen.

Apple släppte ikväll nya betor i form av iOS/iPadOS/tvOS 15.1 där man återigen har aktiverat stöd för SharePlay. I ett tidigt skede av iOS 15-betan fanns SharePlay med men man plockade bort den funktionen under slutet av beta-perioden då den inte riktigt fungerade som man ville.
Efter att den plockades bort behövde man lägga till en särskild utvecklar-profil just för SharePlay men så är alltså inte fallet längre.

När vi får se detta i den skarpa versionen från Apple är ännu oklart, men nu är den tillbaka för att testas av de som vågar och vill!

Vill du läsa mer om vad som är nytt i iOS 15, så kan du läsa mer i vår genomgång här.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Anders Johansson
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.