Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Uppgifter: Apple når milstolpe med 2 miljarder sålda iPhones

iPhones popularitet fortsätter växa och ska nu alltså ha sålt 2 miljarder exemplar sedan den introducerades 2007.

Det var år 2016 som nyheten kom att en miljard iPhones hade sålts och nu ska den siffran alltså ha dubblerats. Detta enligt uppgifter från Asymco och anledningarna till att Apple inte firar denna milstolpe som de gjorde med en miljard kan vara flera.

Asymco tror att till skillnad från en miljard så är två inte lika intressant och är en så stor siffra att det blir något avtrubbat. De skriver även att det finns över en miljard aktiva iPhone-användare där ute och att deras utveckling med att erbjuda fler valmöjligheter i iPhone-serien har stärkt deras position på marknaden ytterligare.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Asymco

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.