Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Mophie lanserar laddningshubb och laddningsställ

Tillbehörstillverkaren mophie har lanserat två nya produkter som underlättar livet för oss när det kommer till laddning.

Mophie som tillverkar både powerbanks och laddare har nu visat upp två helt nya produkter - mophie wireless charging hub samt mophie 3-i-1-ställ för MagSafe-laddare. Den första produkten är en laddningshubb där vi på ovansidan kan ladda vår iPhone eller våra AirPods via Qi (max 10W) men vi kan även koppla in tre produkter till via kabel då hubben har två USB-A-portar (10W) samt en USB-C PD-port (20W). Prislappen ligger på 599 kronor och kommer att gå att köpa hos bland annat Elgiganten.

Med Mophies 3-i-1-ställ får vi en renare look där vi slipper se massa kablar överallt för här laddas alla våra produkter trådlöst. I stället kan vi ladda Apple Watch, iPhone och AirPods samtidigt och laddaren är även MagSafe-certifierad så vi får ut 15W. Prislappen ligger på 995 kronor och går att köpa bland annat hos Apple.

Läs mer hos: Zagg

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.