Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Bugg i iOS 15 gör det svårt att styra AirPods Pro

Ett nytt iOS - nya buggar. Senast buggen i operativsystemet till iPhone hindrar användare från att styra AirPods Pro.

Buggen i iOS 15 som drabbat många användare ska tydligen göra det svårt att använda Siri och växla mellan brusreducering och medhörning på AirPods Pro. De användare som drabbats har istället fått styra sina AirPods genom Kontrollcenter för att växla mellan lägena.

Buggen ska ha fixats med iOS 15.1 beta 1 som redan nu finns ute som publik beta. När den officiella uppdateringen släpps är oklart men det kan dröja flera veckor då dessa nyss släpptes i beta. iOS 15 har sedan tidigare fått flera funktioner försenade som presenterades under WWDC och en annan bugg som har märkts av är att ens iPhone påstår att lagringen är full även om så inte är fallet.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.