Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Koppla ditt telefonnummer till nya MagSafe Wallet

Har du köpt en av de nya plånböckerna från Apple kan du nu även lägga in ditt telefonnummer i Hitta-appen.

I en tweet från Jenna Ezarik kan vi se hur man gör för att ens telefonnummer skall kopplas till Apples nya MagSafe-plånböcker. Tycker du att det här låter som en bra funktion och vill testa så hittar du inställningen och aktiverar den i Hitta-appen under fliken "enheter" där du sedan väljer din plånbok och slår på visa telefonnummer. Värt att notera är att detta enbart fungerar på Apples senaste MagSafe Wallet.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Detta är något som kommer att underlätta för den som hittar en MagSafe plånbok, förutsatt att det är den nya varianten, då upphittaren får upp en ruta på sin iPhone med möjligheten att skicka ett meddelande till ägaren.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Anders Johansson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.