Koppla ditt telefonnummer till nya MagSafe Wallet

Har du köpt en av de nya plånböckerna från Apple kan du nu även lägga in ditt telefonnummer i Hitta-appen.

I en tweet från Jenna Ezarik kan vi se hur man gör för att ens telefonnummer skall kopplas till Apples nya MagSafe-plånböcker. Tycker du att det här låter som en bra funktion och vill testa så hittar du inställningen och aktiverar den i Hitta-appen under fliken "enheter" där du sedan väljer din plånbok och slår på visa telefonnummer. Värt att notera är att detta enbart fungerar på Apples senaste MagSafe Wallet.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Detta är något som kommer att underlätta för den som hittar en MagSafe plånbok, förutsatt att det är den nya varianten, då upphittaren får upp en ruta på sin iPhone med möjligheten att skicka ett meddelande till ägaren.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Anders Johansson

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

M1 Pro och M1 Max är här och mer kraftfulla än någonsin och dessutom kommer de sitta i senaste generationen av MacBook Pro.