Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple uppdaterar Numbers, Pages och Keynote

Apple släpper uppdateringar till iWork-apparna med nyheter som rör arbete på språng och presentationer som sker på distans.

Apples senaste uppdateringar till Pages, Numbers och Keynote innehåller förbättringar för distanspresentationer och arbete på språng. En av uppdateringarna i Keynote gör det möjligt att direktsända video från iPhone, iPad eller Mac på presentatören under bildspelet och underlättar även för flera personer att styra presentationen.

Pages optimeras ytterligare till iPhone för att lättare kunna arbeta i farten med endast telefonen tillgänglig. Med skärmvisning kommer text, bilder och övrigt material automatiskt att visas i ett kontinuerligt flöde anpassat för skärmen på iPhone för att underlätta läsning och redigering.

Numbers uppdateras med pivottabeller där man kommer att kunna analysera och identifiera mönster och trender med hjälp av datan som matas in. Dessa tabeller kommer även ha mängder med valmöjligheter och intuitiva sätt att demonstrera datan som matas in. Detta är något som många har bett Apple lägga till väldigt länge så nu blir nog många glada.

Keynote, Pages och Numbers kan alla tre utnyttja översättningsfunktionerna från iOS 15, iPadOS 15 och macOS Monterey. Med detta kommer man nu kunna markera text och ersätta den med översättningen och få den uppläst.

All uppdateringar finns gratis att hämta för alla med iPhone, iPad eller Mac-dator som har stöd för senaste OS i App Store och Mac App Store.

Vill ni läsa fler nyheter från uppdateringarna finns information här.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.