Trådlös mastodontladdare från mophie

Tillbehörstillverkaren mophie släpper en stor laddplatta med plats för 4 Qi-enheter och en extra trådad. Gör det möjligt att ladda två iPhones, två AirPods och Apple Watch samtidigt!

mophie 4-in-1 wireless charging mat bjuder oss på hela fyra Qi-laddare som kan ge fyra enheter 10W samtidigt. Samt en femte via USB-A. I paketet får vi en adapter för att hålla vår vanliga Apple Watch-laddare för att göra denna laddare komplett. Säker laddning utlovas och laddplatserna är väl utmärkta för att vi inte ska placera våra enheter tokigt.

4-in-1 wireless charging mat blir tillgänglig under oktober månad i svenska butiker och finns redan nu att ta en närmare titt på via tillverkarens hemsida. Prislappen landar på 1 595 kronor.

Via: ZAGG.

Skriven av Dennis Klarin

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.