Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple Watch Series 7 kan komma i mitten av oktober

Apple Watch Series 7 ser ut att kunna skeppas i mitten av oktober, med förhandsbokningar redan nästa vecka.

Under sitt event i september sa Apple inte exakt när Apple Watch Series 7 skulle finnas tillgänglig att köpa i butiker. Istället har företaget sagt att den kommer att vara tillgänglig "senare i höst" och "i slutet av året" och eftersom att hösten sägs vara slut den 21 december har det varit nästintill omöjligt att förutse när Series 7 officiellt ska släppas.

Detta är dock något som Jon Prosser säger sig ha lyckats göra och enligt "källor med insikt i ämnet" kan han berätta att de nya klockorna kommer att finnas från mitten av oktober med möjlighet att förhandsboka redan nästa vecka. Det här är något som en användare på twitter även fått som svar i ett mail från Hermès, en samarbetspartner till Apple. Där skriver de att man kommer kunna förhandsboka klockorna den 8/10.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Du kan läsa om allt som är nytt med Apple Watch Series 7 här

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: FrontPageTech, Twitter

Skriven av Anders Johansson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.