Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple Watch Series 7 dyker upp i det fria

Det blev inga förhandsbokningar för Apple Watch Series 7 samtidigt som iPhone 13 men snart kan det vara dags.

I en Apple Watch-grupp på Facebook så lades en bild upp på vad som ser ut att vara Apple Watch Series 7 ute i det fria. Personen som lade upp bilden skrev att han jobbade för en operatör som hade fått in testexemplar innan de börjar säljas senare i höst, bilden togs sedan bort men som alltid så glömmer internet aldrig.

En av nyheterna med Apple Watch Series 7 är att skärmen blir aningen större och som vi ser på bilderna så ser det helt klart ut att vara mer skärmyta. Utöver en större skärm så är Series 7 även IP6X-klassificerad så den klarar lite tuffare tag. Exakt datum när Apple Watch Series 7 kan tänkas komma vet vi inte men om operatörerna har börjat få in dem så kan det vara ett tecken på att det inte dröjer allt för länge.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via Macrumors

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.