Apple Watch Series 7 dyker upp i det fria

Det blev inga förhandsbokningar för Apple Watch Series 7 samtidigt som iPhone 13 men snart kan det vara dags.

I en Apple Watch-grupp på Facebook så lades en bild upp på vad som ser ut att vara Apple Watch Series 7 ute i det fria. Personen som lade upp bilden skrev att han jobbade för en operatör som hade fått in testexemplar innan de börjar säljas senare i höst, bilden togs sedan bort men som alltid så glömmer internet aldrig.

En av nyheterna med Apple Watch Series 7 är att skärmen blir aningen större och som vi ser på bilderna så ser det helt klart ut att vara mer skärmyta. Utöver en större skärm så är Series 7 även IP6X-klassificerad så den klarar lite tuffare tag. Exakt datum när Apple Watch Series 7 kan tänkas komma vet vi inte men om operatörerna har börjat få in dem så kan det vara ett tecken på att det inte dröjer allt för länge.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via Macrumors

Skriven av Marcus Attefors

Det är bara dagar bort tills höstens andra event och vi går igenom vad vi tror kan visas upp av Apple på måndag.

Har du ett par AirPods Pro och har problem med knaster i lurarna? Då kan du ha rätt till gratis reparation.

Inför eventet på måndag har flera rykten cirkulerat om Apples kommande bärbara kraftpaket som tros introducera nästa Apple Silicon-chip.

Det har länge ryktats om att nya MacBook Pro-modeller med ett helt nytt M1X- eller M2-chip ska lanseras denna höst och nu kan det finnas ett datum.

Visst är det väl så att vi alltid har för få laddare eller alldeles för många kablar liggandes i stora ormbon? Men vi har kanske hittat en lösning på det.

Tile kommer med en ny produktserie och nya säkerhetsfunktioner, vi har testat Pro, Mate, Slim och Sticker taggarna.