Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Gurman: Nya MacBook Pro kommer i oktober

Vi är många nu som går och väntar på en uppdaterad MacBook Pro 16" som har Apple Silicon och väntan kan snart vara över.

Det är Bloombergs Mark Gurman som i sitt senaste nyhetsbrev skriver att Apple kommer att visa upp nya MacBook Pro med M1X-chippet under nuvarande månad. Han fortsätter med att skriva att M1X kommer i två olika uppsättningar, båda med 10 CPU-kärnor och med antingen 16 eller 32 grafikkärnor. Det har även ryktats om att MacBook Pro 13 tum kommer att gå upp till 14 tum och att på båda nya modellerna kommer TouchBar att försvinna och MagSafe gör comeback.

Om detta stämmer återstår att se men det är verkligen dags för MacBook Pro 16" att få Apple Silicon-kärlek nu.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.