Gurman: Nya MacBook Pro kommer i oktober

Vi är många nu som går och väntar på en uppdaterad MacBook Pro 16" som har Apple Silicon och väntan kan snart vara över.

Det är Bloombergs Mark Gurman som i sitt senaste nyhetsbrev skriver att Apple kommer att visa upp nya MacBook Pro med M1X-chippet under nuvarande månad. Han fortsätter med att skriva att M1X kommer i två olika uppsättningar, båda med 10 CPU-kärnor och med antingen 16 eller 32 grafikkärnor. Det har även ryktats om att MacBook Pro 13 tum kommer att gå upp till 14 tum och att på båda nya modellerna kommer TouchBar att försvinna och MagSafe gör comeback.

Om detta stämmer återstår att se men det är verkligen dags för MacBook Pro 16" att få Apple Silicon-kärlek nu.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Det är bara dagar bort tills höstens andra event och vi går igenom vad vi tror kan visas upp av Apple på måndag.

Har du ett par AirPods Pro och har problem med knaster i lurarna? Då kan du ha rätt till gratis reparation.

Inför eventet på måndag har flera rykten cirkulerat om Apples kommande bärbara kraftpaket som tros introducera nästa Apple Silicon-chip.

Det har länge ryktats om att nya MacBook Pro-modeller med ett helt nytt M1X- eller M2-chip ska lanseras denna höst och nu kan det finnas ett datum.

Visst är det väl så att vi alltid har för få laddare eller alldeles för många kablar liggandes i stora ormbon? Men vi har kanske hittat en lösning på det.

Tile kommer med en ny produktserie och nya säkerhetsfunktioner, vi har testat Pro, Mate, Slim och Sticker taggarna.