Gurman: Nya MacBook Pro kommer i oktober

Vi är många nu som går och väntar på en uppdaterad MacBook Pro 16" som har Apple Silicon och väntan kan snart vara över.

Det är Bloombergs Mark Gurman som i sitt senaste nyhetsbrev skriver att Apple kommer att visa upp nya MacBook Pro med M1X-chippet under nuvarande månad. Han fortsätter med att skriva att M1X kommer i två olika uppsättningar, båda med 10 CPU-kärnor och med antingen 16 eller 32 grafikkärnor. Det har även ryktats om att MacBook Pro 13 tum kommer att gå upp till 14 tum och att på båda nya modellerna kommer TouchBar att försvinna och MagSafe gör comeback.

Om detta stämmer återstår att se men det är verkligen dags för MacBook Pro 16" att få Apple Silicon-kärlek nu.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.