Apple Watch Series 7 går att beställa den 8 oktober

Apple Watch Series 7 går snart äntligen att beställa och nu vet vi vilket datum vi kan hänga på det digitala låset.

Apple meddelar idag via ett pressmeddelande att Apple Watch Series 7 går att beställa nu på fredag den 8 oktober klockan 14.00. Är du snabb på att beställa så kan du ha den i handen redan den 15 oktober. Nytt i år är bland annat att skärmen har växt till sig lite och är nu på 41mm och 45mm. Den är nu även 33% snabbare på att ladda upp sig och har en IP6X-klassificering så klockan tål ännu mer stryk än tidigare.

Den större skärmen ger möjlighet till större teckenstorlekar och ett nytt QWERTY-tangentbord som har stöd för svepningar och nya anpassade urtavlor för dess skärmstorlek. Priserna för Apple Watch Series 7 kommer att landa på ungefärlig nivå med Series 6 vilket troligtvis blir från 4 495 kronor för 41 mm och 4 895 kronor för 45 mm i aluminium-chassi.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Apple

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Det är bara dagar bort tills höstens andra event och vi går igenom vad vi tror kan visas upp av Apple på måndag.

Har du ett par AirPods Pro och har problem med knaster i lurarna? Då kan du ha rätt till gratis reparation.

Inför eventet på måndag har flera rykten cirkulerat om Apples kommande bärbara kraftpaket som tros introducera nästa Apple Silicon-chip.

Det har länge ryktats om att nya MacBook Pro-modeller med ett helt nytt M1X- eller M2-chip ska lanseras denna höst och nu kan det finnas ett datum.

Visst är det väl så att vi alltid har för få laddare eller alldeles för många kablar liggandes i stora ormbon? Men vi har kanske hittat en lösning på det.

Tile kommer med en ny produktserie och nya säkerhetsfunktioner, vi har testat Pro, Mate, Slim och Sticker taggarna.