Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

HBO Max är snart här

HBO gav oss idag en förhandsvisning av vad vi kommer få se på HBO Max när det lanseras här i Norden den 26 oktober.

De lägger stor tyngd i sin globala lansering och det var först förra året HBO Max släpptes fri utanför Amerika. Nu finns tjänsten i 40 länder och ska öka till 60 länder under 2022 och 190 länder innan 2026.

26 oktober får vi ta del av innehåll från HBO, Warner Bros, DC och Max Originals tillsammans med lokalt producerat innehåll. En rejäl katalog utlovas vilket resulterar i den största HBO Max någonsin gett sina användare.

En trevlig nyhet är också att vi får Warner Bros-filmer redan 45 dagar efter biopremiär utan extra kostnad. Tjänsten går dessutom ned i pris från 109 kronor i månaden till 89 kronor. HBO Nordic-prenumeranter kan också betala 699 kronor för ett helår. Vilket motsvarar kostnaden för 8 månader.

De avslutade sin visning med att bjuda på den första officiella trailern för Game of Thornes - House of the dragon tillsammans med andra kommande serier.

Via: HBO.

Skriven av Dennis Klarin

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.