HBO Max är snart här

HBO gav oss idag en förhandsvisning av vad vi kommer få se på HBO Max när det lanseras här i Norden den 26 oktober.

De lägger stor tyngd i sin globala lansering och det var först förra året HBO Max släpptes fri utanför Amerika. Nu finns tjänsten i 40 länder och ska öka till 60 länder under 2022 och 190 länder innan 2026.

26 oktober får vi ta del av innehåll från HBO, Warner Bros, DC och Max Originals tillsammans med lokalt producerat innehåll. En rejäl katalog utlovas vilket resulterar i den största HBO Max någonsin gett sina användare.

En trevlig nyhet är också att vi får Warner Bros-filmer redan 45 dagar efter biopremiär utan extra kostnad. Tjänsten går dessutom ned i pris från 109 kronor i månaden till 89 kronor. HBO Nordic-prenumeranter kan också betala 699 kronor för ett helår. Vilket motsvarar kostnaden för 8 månader.

De avslutade sin visning med att bjuda på den första officiella trailern för Game of Thornes - House of the dragon tillsammans med andra kommande serier.

Via: HBO.

Skriven av Dennis Klarin

Det är bara dagar bort tills höstens andra event och vi går igenom vad vi tror kan visas upp av Apple på måndag.

Har du ett par AirPods Pro och har problem med knaster i lurarna? Då kan du ha rätt till gratis reparation.

Inför eventet på måndag har flera rykten cirkulerat om Apples kommande bärbara kraftpaket som tros introducera nästa Apple Silicon-chip.

Det har länge ryktats om att nya MacBook Pro-modeller med ett helt nytt M1X- eller M2-chip ska lanseras denna höst och nu kan det finnas ett datum.

Visst är det väl så att vi alltid har för få laddare eller alldeles för många kablar liggandes i stora ormbon? Men vi har kanske hittat en lösning på det.

Tile kommer med en ny produktserie och nya säkerhetsfunktioner, vi har testat Pro, Mate, Slim och Sticker taggarna.