Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: iPad Pro kan byta till OLED kommande år

I år gick den största modellen av iPad Pro från LCD till MiniLED men nu verkar det som att fördelarna med OLED väger tyngre.

Apple har länge haft en framtidstro på miniLED som för första gången gjorde avtryck på deras produkter med årets iPad Pro. Dock fick det lite kritik för läckande ljus och dessutom har OLED-skärmarna i iPhone 13 Pro-serien visat sig ha en annan fördel. Nämligen LTPO-tekniken som har större frekvensområde i sin adaptiva bilduppdatering och sträcker sig från 10Hz till 120H.

iPad Pros skärmar har sedan 2017 istället gått från 24Hz till 120Hz och det är detta som nu koreanska The Elec menar är anledningen till att miniLED byts ut. De påstår att skärmskiftet är planerat till år 2023 eller året därpå och att åtminstone den större modellen då kommer ha OLED innanför skärmglaset.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.