Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

A15 Bionic i iPhone 13 snabbare än Apple påstår

AnandTech har lagt vantarna på A15 Bionic för att sätta Apples påstående på prov om det verkligen är 50 procent snabbare än konkurrenters chip.

Enligt AnandTech ska Apples A15 Bionic vara 62 procent snabbare än konkurrensen vilket är en aning mer än Apple själva påstod under eventet. Det fördubblade cache-minnet sedan förra generation ska vara en stor bidragande faktor till att Apple dominerar konkurrensen. Även L2-cache har ökat med 50 procent och ligger nu på 12MB precis som M1-chippet och är mer än dubbelt så mycket mot konkurrenters chip som exempelvis Snapdragon 888.

De skriver dock att iPhone 13 Pro har en av de sämre termiska designer när det kommer till att kunna sprida ut värmeutvecklingen. Men på det hela ser AnandTech A15 Bionic som nyckelkomponenten till den ökade batteritid som hyllats i årets iPhone-modeller.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.