Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple har släppt ny firmware till AirPods Pro och AirPods Max

Uppdateringen till AirPods Pro och AirPods Max som släpptes igår ger oss utökad funktionalitet för Hitta som Apple först lovade som en del av iOS 15 redan i juni.

Med uppdateringen kan ‌AirPods Pro‌ och ‌AirPods Max‌ dra nytta av ‌Hitta-nätverket, så att de kan hittas genom anslutningar till Apple-enheter som tillhör andra personer.

Tidigare har man kunnat se sina AirPods Pro‌ och ‌AirPods Max‌ i ‌Hitta-appen. Dock bara om de var inom räckvidden för Bluetooth, annars visades bara den senast kända platsen. Med 4A400 uppdateringen ger ‌Hitta-nätverket dig nu en ungefärlig plats för dina AirPods så att du kan komma inom räckvidd igen och på så vis lättare kan spåra dina hörlurar med funktionen "Spela upp ett ljud". Tyvärr så finns det fortfarande inget smidigt sätt att forcera en uppdatering till AirPods utan det ska ske automagiskt i bakgrunden.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: MacRumors

Skriven av Anders Johansson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.