Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

ProRes finns nu tillgängligt för de som kör beta

Är du en av de som längtat efter ProRes på din iPhone? Nu går det att testa i senaste betan av iOS 15.1.

Tredje betan av iOS 15.1 släpptes idag och introducerar flera nya kamerafunktioner för användare av iPhone 13 Pro-modellerna. ProRes gör äntligen en efterlängtad debut och kan aktiveras i inställningar > kamera > format.

Det tåls att nämnas återigen att för att kunna spela in i 10-bit HDR ProRes i 4K krävs en iPhone 13 Pro med minst 256GB lagringskapacitet, med mindre stannar inspelningen på 1080P. Makroläget kan nu ställas in att skötas manuellt istället för automatiskt och hittas också i kamera-inställningar. Att läget tidigare endast varit automatiskt har fått kritik från flera håll och detta är nog glädjande nyheter hos dessa användare.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Anders Johansson
Kommentarer
6 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.