Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Bloomberg: Apple vill låta CarPlay styra ännu mer saker i din bil

CarPlay är rätt trevligt och börjar dyka upp i allt fler nya bilar men i framtiden kan vi kanske styra ännu mer saker via det.

Bloomberg rapporterar idag om att Apple smusslar med ett projekt som de kallar "IronHeart". CarPlay har på senare tid fått lite trevliga appar för parkering, vi kan kontrollera musik och även välja bland lite olika navigatorer. Men projekt IronHeart kan ta det hela ett steg längre och låta oss styra ännu fler saker i bilen. Personer hos Apple som är involverade i projektet har sagt att vi i framtiden kommer kunna styra temperatur och fläkt, stolar, se hastighetsmätare, bensinmätare och mycket mer på bilar som har stöd för CarPlay.

Enligt Bloombergs källor så är projektet i ett tidigt skede och det kan bli en utmaning att få biltillverkare att låta Apple ta del av nyckelfunktioner som biltillverkaren har tagit fram. Men vi håller tummarna att det går bra för Apple att sälja in detta sen då det hade varit väldigt trevligt att kunna styra det mesta i bilen direkt från CarPlay.

Källa: Bloomberg

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
19 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.