Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Idag kan du beställa Apple Watch Series 7

Idag 14:00 kommer vi kunna klicka hem Apple Watch Series 7 och du som är snabb kan få den redan den 15 oktober.

Idag 14:00 kommer du kunna kasta dig in på bland annat Apples hemsida för att klicka hem Apple Watch Series 7. Är du snabb med att klicka hem klockan så kan du ha den den 15 oktober. Vad de olika modellerna faktiskt kommer att kosta är än så länge okänt men Apple sa att Series 7 kommer börja på 399 dollar.

Apple Watch Series 7 har gått upp lite i skärmstorlek och årets modeller är på 41- och 45mm. Tack vare den lite större skärmen så får vi ett nytt QWERTY-tangentbord som har stöd för svepningar och urtavlorna har även anpassats till den större skärmen. Den har även fått lite snabbare laddning och jämfört med tidigare modeller så är laddningen 33 procent snabbare. Apple Watch klarar lite mer stryk nu då den även är IP6X-klassificerad.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
7 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.