Idag kan du beställa Apple Watch Series 7

Idag 14:00 kommer vi kunna klicka hem Apple Watch Series 7 och du som är snabb kan få den redan den 15 oktober.

Idag 14:00 kommer du kunna kasta dig in på bland annat Apples hemsida för att klicka hem Apple Watch Series 7. Är du snabb med att klicka hem klockan så kan du ha den den 15 oktober. Vad de olika modellerna faktiskt kommer att kosta är än så länge okänt men Apple sa att Series 7 kommer börja på 399 dollar.

Apple Watch Series 7 har gått upp lite i skärmstorlek och årets modeller är på 41- och 45mm. Tack vare den lite större skärmen så får vi ett nytt QWERTY-tangentbord som har stöd för svepningar och urtavlorna har även anpassats till den större skärmen. Den har även fått lite snabbare laddning och jämfört med tidigare modeller så är laddningen 33 procent snabbare. Apple Watch klarar lite mer stryk nu då den även är IP6X-klassificerad.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
7 svar

Det är bara dagar bort tills höstens andra event och vi går igenom vad vi tror kan visas upp av Apple på måndag.

Har du ett par AirPods Pro och har problem med knaster i lurarna? Då kan du ha rätt till gratis reparation.

Inför eventet på måndag har flera rykten cirkulerat om Apples kommande bärbara kraftpaket som tros introducera nästa Apple Silicon-chip.

Det har länge ryktats om att nya MacBook Pro-modeller med ett helt nytt M1X- eller M2-chip ska lanseras denna höst och nu kan det finnas ett datum.

Visst är det väl så att vi alltid har för få laddare eller alldeles för många kablar liggandes i stora ormbon? Men vi har kanske hittat en lösning på det.

Tile kommer med en ny produktserie och nya säkerhetsfunktioner, vi har testat Pro, Mate, Slim och Sticker taggarna.