Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

IT-Recycler.com

Under slutet på Januari öppnar IT-Recycler.com. Det är samma försäljningsverksamhet av begagnade Macintosh datorer som Speedmania bedrivit under hösten under namnet Speedmania Retail.

Det är lite fixande kvar innan vi drar igång.

Sedan årsskiftet har vi lite nyheter:

- IT-Recycler genomför nu själva återtag på uppdrag av leasingbolag, tidigare köpte vi av den som gjorde återtaget. Ett led kortare med andra ord! Det är mer jobb, men samtidigt får vi möjligheten att köpa in mer saker "när vi ändå är på plats". Många, många gånger finns det massor med godsaker att köpa på konkursbon!

- Vi kommer att sälja det mesta som vi kommer över (det är ett krav för att vi ska få bra priser - köp alltihopa och pruta som tusan!). Det innebär kopiatorer, faxar, telefonväxlar, pc & mac, servers, Unix burkar och ibland väldigt ovanliga saker. (har en framkallningsenhet till en heidelberg typsättare bland annat)

I övrigt är det mesta som vanligt. Vi levererar till dörren i Stockholmsområdet och kan hjälpa till med installationer och konfigurationer.

Lite reklam sådär, men det är väl ok?

Kommentarer
37 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.